
KREMASTI PUDING-KOLAČ: Nezaboravna čarolija okusa koju će obožavati svi ukućani!
Grah s kobasicom je tradicionalno jelo koje nam posebno odgovara u ovim hladnim zimskim danima.
Sastojci:
2 velike žlice svinjske masti (dat će poseban okus jelu)
1 crveni luk
3 kranjske kobasice
4 žlice koncentrata rajčice
1 žlica ljute crvene paprike
2 litre vode
lovorov list
sol, papar
2 velike konzerve bijelog graha
Priprema:
Na masti dinstajte sitno nasjeckani luk pa dodajte kobasice narezane na kolutiće, rajčicu, začine i vodu. Kuhajte pola sata u polupoklopljenom loncu. Dodajte ocijeđeni grah i kuhajte još desetak minuta.
KREMASTI PUDING-KOLAČ: Nezaboravna čarolija okusa koju će obožavati svi ukućani!
Punjene krumpir-palačinke: Komotno mogu zamijeniti i glavno jelo za ručak!
BAKLAVA OD VIŠANJA: Oduševit će vas ova varijanta poznatog orijentalnog deserta
NAMAZ OD LUKA: Čim pročitate recept, na pamet će vam pasti sto ideja za njegovu namjenu!