Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
JEDNOSTAVNIJE NE MOŽE: Pogača od čvaraka gotova za tili čas!
Ovo je staro tradicionalno jelo kontitnetalne Hrvatske.
Sastojci:
1/2 kg polubijelog brašna
20 dag čvaraka
3 žlice ulja
5 dag kvasca
sol
malo mlake vode
PJENASTA PUTER-POGAČA: Najukusniji kruh koji ste ikad kušali!
Priprema:
Pomiješajte sve navedene sastojke i umijesite glatko tijesto.
Potom ga stavite u prethodno nauljeni kalup za pečenje i ostavite ga pokrivenim krpom otprilike pola sata da kvasac nabuja.
Pecite na 180 stupnjeva 45 minuta.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.