
Razbijte monotoniju pripremanja piletine! Ova hrskava varijanta mogla bi vam postati nova strast!
Nadaleko poznata imotska kuhinja briljira još jednim fenomenalnim receptom.
Sastojci:
Priprema:
Janje posolite i stavite na ražanj. Povremeno namažite mješavinom ulja i vode. Hobotnicu očistite i stavite da se kuha.
Kad je janje gotovo, hobotnicu izvaditi iz vode i narezati, te nahraniti pse i mačke da se ne “vrzmaju” oko janjetine dok se hladi i siječe, našalile su se Imotske novine.
Poslužite uz mladi luk.
Razbijte monotoniju pripremanja piletine! Ova hrskava varijanta mogla bi vam postati nova strast!
SARMA IZ PEĆNICE! OVO JOŠ NISTE VIDJELI! Prejednostavno je: ‘Ova sarma se ne treba baš ništa paziti, sve odradi pećnica’
Omiljeni kolač svih generacija! Kremaste kocke od kojih se nećete moći odvojiti!
I VARIVO MOŽE BITI UKUSNO! Zapišite recept za jedno je od najukusnijih, a ujedno i najzdravijih variva koje ćete ikad kušati!