Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
JANJETINA NA IMOTSKI NAČIN! Nećete vjerovati s kojim se još mesom spravlja ovo jedinstveno jelo
Nadaleko poznata imotska kuhinja briljira još jednim fenomenalnim receptom.
Sastojci:
- 1,5 kg hobotnice
- 1 očišćeno janje mase oko 12 kg
- luk
- ulje
- sol
Priprema:
Janje posolite i stavite na ražanj. Povremeno namažite mješavinom ulja i vode. Hobotnicu očistite i stavite da se kuha.
Kad je janje gotovo, hobotnicu izvaditi iz vode i narezati, te nahraniti pse i mačke da se ne “vrzmaju” oko janjetine dok se hladi i siječe, našalile su se Imotske novine.
Poslužite uz mladi luk.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.