Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
JANJEĆI PAPRIKAŠ: Topi se u ustima, a za potpuno savršenstvo potrebno je nekoliko trikova!
Domaće neodoljivo jelo!
Sastojci:
85 dag janjetine od plećke
3 glavice luka
2 režnja češnjaka
1 paprika babura
2 žlice ukiseljenih kapara
žlica brašna
mljevena crvena paprika (slatka)
prstohvat ružmarina
2 grančice peršinova lista
ulje
sol
Priprema:
Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte očišćenu i narezanu papriku, a zatim na komade narezano meso, nasjeckani i zgnječeni češnjak i ružmarin.
Uz podlijevanje toplom vodom pirjajte da meso posve omekša.
Tada ga pospite brašnom i mljevenom paprikom, prelijte vodom, dodajte kapare i zajedno kratko pirjajte.
Zgotovljeni paprikaš pospite nasjeckanim peršinovim listom.
ZADNJE VIJESTI
Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle