JANJEĆI PAPRIKAŠ: Topi se u ustima, a za potpuno savršenstvo potrebno je nekoliko trikova!

Autor: Dnevno.hr

Domaće neodoljivo jelo!

Sastojci:
85 dag janjetine od plećke
3 glavice luka
2 režnja češnjaka
1 paprika babura
2 žlice ukiseljenih kapara
žlica brašna
mljevena crvena paprika (slatka)
prstohvat ružmarina
2 grančice peršinova lista
ulje
sol

Priprema:
Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte očišćenu i narezanu papriku, a zatim na komade narezano meso, nasjeckani i zgnječeni češnjak i ružmarin.
Uz podlijevanje toplom vodom pirjajte da meso posve omekša.
Tada ga pospite brašnom i mljevenom paprikom, prelijte vodom, dodajte kapare i zajedno kratko pirjajte.
Zgotovljeni paprikaš pospite nasjeckanim peršinovim listom.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.