Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
JANJEĆI PAPRIKAŠ: Topi se u ustima, a za potpuno savršenstvo potrebno je nekoliko trikova!
Domaće neodoljivo jelo!
Sastojci:
85 dag janjetine od plećke
3 glavice luka
2 režnja češnjaka
1 paprika babura
2 žlice ukiseljenih kapara
žlica brašna
mljevena crvena paprika (slatka)
prstohvat ružmarina
2 grančice peršinova lista
ulje
sol
Priprema:
Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte očišćenu i narezanu papriku, a zatim na komade narezano meso, nasjeckani i zgnječeni češnjak i ružmarin.
Uz podlijevanje toplom vodom pirjajte da meso posve omekša.
Tada ga pospite brašnom i mljevenom paprikom, prelijte vodom, dodajte kapare i zajedno kratko pirjajte.
Zgotovljeni paprikaš pospite nasjeckanim peršinovim listom.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.