
AROMATIČNI NJOKI S PANCETOM: U tren oka napravite obrok za prste polizati!
Slavonski fiš paprikaš nadaleko je poznat, a ovako se kuha po orginalnom receptu.
Sastojci:
Priprema:
Očišćenu ribu izrežite na komade, luk naribajte ili sameljite. Na dno kotlića stavite luk, ribu, feferone, i rajčicu pa dolijte oko tri litre vode, te stavite kuhati na jaču vatru.
Kad paprikaš prokuha dodati sol, stinju ljutu i slatku papriku pa kuhati još pola sata.
Bez miješanja.
AROMATIČNI NJOKI S PANCETOM: U tren oka napravite obrok za prste polizati!
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
SAVRŠENE OBLATNE S JAFFA-KEKSOM: Oduševite ukućane savršenim spojem omiljenih okusa!
KREMASTI KOLAČ S VIŠNJAMA: Nekoliko sastojaka za osvježavajući desert, idealan za vikend