
Pohane jabuke ispunit će dom neodoljivim mirisom
Jednostavno do brzog ručka!
Sastojci:
2 luka
3 šnicle (pileće ili svinjske)
1 rajčica
sol
papar
senf
2 češnja češnjaka
100 g tvrdog sira
100 ml grčkog jogurta
Priprema:
U podmazan lim za pečenje stavite kolutove luka debljine 1 cm pa dodajte šnicle.
Posolite i popaprite, dodajte senf preko mesa i kolutove rajčice.
Pospite sve nasjeckanim češnjakom, dodajte naribani tvrdi sir i grčki jogurt.
Pecite 45 minuta na 180 stupnjeva.
Pohane jabuke ispunit će dom neodoljivim mirisom
Tjestenina u umaku s piletinom: Neodoljiva mirisom i okusom
Internet bruji o ovim kolačima: Osim neobičnog okusa, bogat je izvor bjelančevina
Veganski bolonjez: Oduševljava i ljubitelje mesa