Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
IMAMO ORIGINALAN RECEPT: Samo se ovako pravilno priprema bečki odrezak
Donosimo vam orginalan recept za bečke šnicle.
Potrebno vam je:
4 tanka teleća odreska
2 jaja
2 žlice vrhnja
4 žlice brašna
8 žlica krušnih mrvica
150 g maslaca
2 limuna
sol, papar
Istucite odreske da budu oko 0,5 cm debljine, u dubokoj posudi pomiješajte jaje s vrhnjem i malo soli, a u drugim dvjema posudama priredite brašno i krušne mrvice. Zagrijte tavu, rastopite maslac na srednjoj temperaturi. Začinite meso, uvaljajte u brašno, potom u jaje, a zatim i u krušne mrvice. Šnicle stavljajte na maslac, pržite oko četiri minite sa svake strane. Ostavite da se višak masnoće ocijedi na kuhinjskim ubrusima. Poslužite s limunom.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.