
POVRATAK U DJETINJSTVO: Ovako bake peku jednostavne, fine i ukusne ‘faširke’
Ova tjestenina je odlična kada se pospe tostiranim mrvicama kruha ili nekim naribanim tvrdim sirom.
Sastojci:
Priprema:
Stavite vodu u lonac te ju posolite i pustite da zakipi kako biste skuhali špagete. Skuhajte ih al dente.
Za to vrijeme sve povrće osim crvene paprike prvo kratko propirjajte na malo ulja, tkao da omekša. Lagano začinite vegetom. To povrće stavite na tanjur pa u istoj tavi na malo ulja propirjajte crvenu papriku. Kada omekša, a ulje dobije lagano crvenkastu boju, vratite ponovno povrće koje ste prethodno propirjali i sve promiješajte.
Kada se skuha tjestenina i nju dodajte u povrće, zalijte soja umakom i poslužite.
POVRATAK U DJETINJSTVO: Ovako bake peku jednostavne, fine i ukusne ‘faširke’
ČOKOLADNA PITA: Veličanstveni desert kakav nećete naći ni u najboljim slastičarnicama
LIČKE ŠNICLE: Ovo je tajna zaboravljenog tradicionalnog recepta
‘PONOĆNA DAMA’: Super ukusan kolač od pudinga i kakao praha gotov za pola sata!