Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
HRENOVKE U LISNATOM TIJESTU: Brza grickalica koju klinci obožavaju
Jelo za svaku priliku.
Sastojci:
lisnato tijesto
hrenovke
žumanjak
sol
sezam
Priprema:
Lisnato tijesto razvaljajte tanko i narežite na uske trakice.
Svaku trakicu omotajte oko jedne hrenovke koju ste prije zarezali na nekoliko mjesta. Trake se moraju preklapati.
Prije pečenja namažite umućenim žumanjkom i malo posolite, a po želji možete dodati i malo sezama.
Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok ne porumene.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Započnite tjedan uz smoothie od borovnica i bademova mlijeka: Sve što vam treba u jednoj čaši
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.