Gozba u tren oka: Ovakvu pohanu punjenu papriku ne želite propustiti

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Pohana paprika punjena sirom oduševit će vas teksturom, mirisom i okusom, ali i načinom pripreme. Uživajte u slasnoj gozbi u tren oka!

Sastojci:

10 rog paprika
250 g svježeg kravljeg sira
3-4 jaja
sol, papar
začini po želji (pr. peršin, ružmarin, bosiljak)
krušne mrvice

Priprema:

Paprike očistite od sjemenki pa pecite u pećnici na 190 stupnjeva oko 30 minuta. Okrenite ih da se jednako ispeku pa dobro ohladite. Svježi sir pomiješate s dva jaja, dodajte sol i papar i začine po želji pa punite paprike otprilike jednom žlicom sira. Punjenu papriku uvaljajte u brašno pa u razmućeno jaje te u krušne mrvice. Pecite u dubokom zagrijanom ulju nekoliko minuta dok ne poprimi lijepu boju. Poslužite uz tartar-umak.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.