fbpx
Pinterest

Dvoslojni kolač gotov za nekoliko minuta: Savršeno ukusan, a ne peče se!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Nećete vjerovati koliko mu malo vremena treba da se zgotovi!

Sastojci:

  • 375 g kikiriki maslaca
  • 150 g kokosova brašna
  • 30 g šećera u prahu
  • 1 žličica ekstrakta vanilije
  • 2 žlice kokosova ulja
  • 1 žličica krupne soli
  • prstohvat soli
  • 350 g čokolade

Priprema:


Četvrtastu posudu (20×20 cm) prekrijte papirom za pečenje. U manjoj zdjeli pomiješajte maslac od kikirikija, kokosovo brašno, šećer u prahu, vaniliju i prstohvat soli.

Izmiješajte i prebacite u kalup, a zatim zagladite.

Čokoladu otopite s kokosovim uljem u mikrovalnoj pećnici.

Prelijte čokoladu preko smjese od kikiriki maslaca, pospite krupnom soli i stavite u hladnjak na barem dva sata.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.