
Roštilj zimi? Zašto ne? Ove punjene pljeskavice ‘zovu vas’ da ih ispečete!
Ovo je još jedan domaći starinski recept. Sigurno će vam se svidjeti.
Sastojci:
Priprema:
Krumpir očistite, naribajte, posolite i prelijte vodom.
Ostavite 15-ak minuta pa dobro ocijedite. Dodajte sitno nasjeckan luk i češnjak, mljevenu papriku, papar, jaja, krušne mrvice i sitno nasjeckan peršinov list. Sve dobro izmiješajte.
Formirajte male pljeskavice na dlanu, provući ponovno kroz krušne mrvice i pržite u ulju na tihoj vatri dok ne porumene. Izvadite na papirne ubruse.
Roštilj zimi? Zašto ne? Ove punjene pljeskavice ‘zovu vas’ da ih ispečete!
Savršeno ukusne i lagane lazanje s povrćem i pilećim mljevenim mesom
ČOKOLADNA BOMBA: Senzacija koju mogu pripremiti i totalni amateri
SVI LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Kiflice gotove za deset minuta! U slast!