Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
ČAROLIJA BAKINE KUHINJE: Obožavat će ovo ukusno varivo od povrća
Jednostavna jela, poput ovog variva, uvijek vrijedi zabilježiti i te recepte sačuvati.
Sastojci:
- 1 glavica kelja
- 2 do 3 krumpira
- 1 mrkva
- 1 češanj češnjaka
- 1 žlica masti i brašna
- mljevena crvena paprika
- sol
- papar
Priprema:
Očistite kelj, usitnite njegove listove te ih prokuhajte u slanoj vodi.
Dodajte na kockice izrezan krumpir i kolutiće mrkve te začine po želji.
Češanj češnjaka stavite kuhati bez usitnjavanja.
Pomiješajte mast i brašno te ih lagano zapržite, po želji dodajte žličicu crvene paprike.
Zaprženu smjesu dodajte kelju, pustite da prokuha i vaše je jelo spremno.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.