fbpx

BRZI PAPRIKAŠ OD SVINJSKOG FILEA: Idealan ručak poslužite s palentom i kiselim vrhnjem

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Brzi paprikaš od svinjskog filera poslužite s palentom i kiselim vrhnjem!

Sastojci:

500 g svinjskog filea
1,5 žlica maslinova ulja
1 žlica koncentrata rajčice
½ žlice crvene paprike
1 mješavina za gulaš i paprikaš
200 g šampinjona


Priprema:

Zagrijte žlicu ulja u velikoj tavi pa dodajte pola narezane svinjetine. Pirjajte uz povremeno miješanje oko tri minute. Prebacite na tanjur i ponovite to s ostatkom mesa, dodajte preostalo ulje te pirjajte oko tri minute. Vratite ostatak mesa, dodajte koncentrat rajčice koji ste razmutili u 600 ml vode te dobro miješajte i smanjite vatru. Umiješajte sadržaj vrećice mješavine za gulaš i kuhajte na laganoj vatri oko 15 minuta. Potkraj kuhanja dodajte šampinjone. Poslužite s palentom uz dodatak kiselog vrhnja.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.