Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
BRZI PAPRIKAŠ OD SVINJSKOG FILEA: Idealan ručak poslužite s palentom i kiselim vrhnjem
Brzi paprikaš od svinjskog filera poslužite s palentom i kiselim vrhnjem!
Sastojci:
500 g svinjskog filea
1,5 žlica maslinova ulja
1 žlica koncentrata rajčice
½ žlice crvene paprike
1 mješavina za gulaš i paprikaš
200 g šampinjona
Priprema:
Zagrijte žlicu ulja u velikoj tavi pa dodajte pola narezane svinjetine. Pirjajte uz povremeno miješanje oko tri minute. Prebacite na tanjur i ponovite to s ostatkom mesa, dodajte preostalo ulje te pirjajte oko tri minute. Vratite ostatak mesa, dodajte koncentrat rajčice koji ste razmutili u 600 ml vode te dobro miješajte i smanjite vatru. Umiješajte sadržaj vrećice mješavine za gulaš i kuhajte na laganoj vatri oko 15 minuta. Potkraj kuhanja dodajte šampinjone. Poslužite s palentom uz dodatak kiselog vrhnja.
ZADNJE VIJESTI
Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle