
KREMASTI PUDING-KOLAČ: Nezaboravna čarolija okusa koju će obožavati svi ukućani!
Špageti sa češnjakom. Iako zvuči nevjerojatno, ovo jednostavno jelo okusom obara s nogu
Sastojci:
2 glavice češnjaka
6 žlica maslinova ulja
500 g špageta
1 žličica soli
½ žličice papra
30 g sira ribanca
¼ žličice čilija
svježi peršin
Priprema:
Nasjeckajte vrh glavice češnjaka, postavite ih na papir za pečenje i svaku prelijte žlicom maslinova ulja. Pecite češnjak sat vremena na 200 stupnjeva. Kada se ispeče, jednu glavicu istisnite i nasjeckajte, a drugu sačuvajte.
Na tavi zagrijte preostale četiri žlice maslinova ulja, dodajte nasjeckani češnjak, čili, sol i papar. Nakon 2 do 3 minuta dodajte skuhanu tjesteninu i istisnite preostalu glavicu češnjaka. Dobro promiješajte i kuhajte pet minuta.
Ugasite vatru, dodajte parmezan i nasjeckani svježi peršin.
KREMASTI PUDING-KOLAČ: Nezaboravna čarolija okusa koju će obožavati svi ukućani!
Punjene krumpir-palačinke: Komotno mogu zamijeniti i glavno jelo za ručak!
BAKLAVA OD VIŠANJA: Oduševit će vas ova varijanta poznatog orijentalnog deserta
NAMAZ OD LUKA: Čim pročitate recept, na pamet će vam pasti sto ideja za njegovu namjenu!