Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
BAKIN TAJNI RECEPT: Ovako se radi sataraš s domaćim kobasicama!
Sataraš se može spremiti na brojne načine. Ne postoji “onaj pravi”. No, ovaj koji vam danas predstavljamo najbliži je onome što vam je nekoć spremala baka.
Sastojci:
- 3 veće glavice luka
- 1/2 kg paprika
- 1 kg rajčica
- 1 veći patlidžan
- 2 šake riže
- sol
- papar
- origano
- ulje
Priprema:
Na ulju izdinstajte luk i dodajte papriku.
Kada paprika omekša, dodajte patlidžan oguljen i nasjeckan na kockice.
Nakon 5 minuta dodajte rajčicu nasjeckanu na kockice. Sve dinstajte oko 20 minuta, a zatim dodajte opranu rižu.
Smanjite temperaturu na minimum pa ostavite sataraš da se krčka još nekih 5 minuta, ali mora biti poklopljen.
Dodajte sol, papar i origano pa sve promiješajte.
Ovaj sataraš jede se uz domaće kobasice.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.