fbpx
ned, 24.01.

AS DOMAĆE KUHINJE: Grah s kobasicama za hladne zimske dane

Autor: 7dnevno

Tradicionalno jelo koje nam posebno odgovara u ovim hladnim zimskim danima

Sastojci:

2 velike žlice svinjske masti
1 crveni luk
3 kranjske kobasice
4 žlice koncentrata rajčice
1 žlica ljute crvene paprike
2 litre vode
lovorov list
sol, papar
2 velike konzerve bijelog graha

Priprema:

Na masti dinstajte sitno nasjeckani luk pa dodajte kobasice narezane na kolutiće, rajčicu,
začine i vodu. Kuhajte pola sata u polupoklopljenom loncu. Dodajte ocijeđeni grah i kuhajte
još desetak minuta.




Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.