iStock

PUNJENA PAPRIKA KAKVU NISTE KUŠALI; Ovu senzaciju smjesta isprobajte

Autor: dnevno.hr

Osvježenje idealno za ljeto.

Sastojci

10 manjih paprika
1,2 kilograma svježeg sira za punjenje
Litra sirutke
sol

Priprema

Na opranim i očišćenim paprikama napravite rupicu na dnu, veličine zrna pšenice. Paprike po ukusu posolite s unutarnje strane i punite sirom kao da pripremate klasične paprike s mljevenim mesom. Naredajte paprike u posudu u kojoj trebaju odstajati neko vrijeme, nakon toga sirutku posolite pa nalijte preko paprike. Stisnite ih tanjurom i ostavite da stoje 3-4 tjedna na hladnom i tamnom mjestu te zatim uživajte u njihovom okusu.

IMAMO FENOMENALAN TRIK: Rashladite se bez klime!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.