
GRIZ-KOCKE S JAGODAMA: Neodoljiv spoj koji vraća u djetinjstvo!
Budući da nam stiže proljeće i da je kopriva, poznata po svojoj nutricionističkoj vrijednosti, na dohvat ruke, donosimo Vam jedan jednostavan ali osvježavajući proljetni recept.
Omlet s koprivom
1. Lišće kopriva odvojimo od stabljike, operemo, ocijedimo i narežemo na rezanca.
2. Jaja razmutimo i posolimo.
3. Gorgonzolu narežemo rezance i na malo maslaca propržimo koprivu dok ne uvene.
4. U korpivu dodamo gorgonzolu.
5. Prelijemo razmućenim jajima.
Sastojci:
– 200 gr mladih kopriva
– 8 jaja
– 100 gr sira gorgonzola
– maslac
– sol, papar
Dobar tek
GRIZ-KOCKE S JAGODAMA: Neodoljiv spoj koji vraća u djetinjstvo!
PROLJEĆE JE PRAVO VRIJEME ZA JUHU S KOPRIVOM! Veoma je zdrava i pomaže u čišćenju organizma
KOLAČ OD SMOKAVA: Neobičan, ali slastan kolač koji se isplati isprobati
PALENTA S ČEŠNJAKOM: Zvijezdu hrvatske tradicijske kuhinje poslužite kao prilog ili glavno jelo!