Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Pileći gulaš s gljivama: Idealan ručak za cijelu obitelj!
U kombinaciji s pireom, krumpir salatom ili makaronima nema boljeg obroka!
Sastojci:
- 1/2 kg bijelog pilećeg mesa
- 20 dag šampinjona
- 1 glavica luka
- 1 veća mrkva
- suhi začini
- sol
- papar
- 2 dl vode
Sastojci za zapršku:
- 3 žlice ulja
- 1 žlica brašna
- 1 žličica mljevene paprike
Priprema:
Na ulju propržite sitno sjeckani luk i mrkvu nasjeckanu na kolutove. Kad se luk i mrkva prodinstaju, dodajte piletinu isječenu na kockice i šampinjone, pa sve zajedno dinstajte još pola sata, dolijevajući pomalo vode.
Napravite zapršku i ulijte ju u gulaš.
Dobro promiješajte, smanjite vatru i kuhajte još 5 do 10 minuta.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.