Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Palačinke u novom ruhu – mekane i sočne: Tajna je u namirnici koju nikad ne biste u njih stavili!
Često pripremate palačinke svojim ukućanima no zaželjeli ste se neke nove varijante koja vam, kao ni ova klasična, ne oduzima puno vremena?
Ovo je onda idealna kombinacija za vas, a ukućani će, vjerujemo biti veoma zadovoljni.
Osim što su ove palačinke fine i zasitne, također su i zdrave, a posebnima ih čine jabuke isjeckane na male komadiće i dodane u tijesto.
Sastojci:
– šalica brašna
– prašak za pecivo
– šalica punomasnog mlijeka
– jedno jaje
– pola jabuke nasjeckane na što manje komadiće
– šećer u prahu
Priprema:
U posudu uspite brašno, mlijeko, jaje i jabuku te dobro promiješajte. U tavu stavite malo maslaca, a nakon što se otopi, na njega stavite dvije žlice smjese. Čim ugledate mjehuriće na jednoj strani, palačinka je spremna za okretanje. Poslužite ih sa šećerom u prahu.
Kolač koji je gotov za 10 minuta, a bolji je od svakog sladoleda. Jedna stvar je kod njega ključna!
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava