Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
Tri zlatna pravila za najbolji rižoto na svijetu: Uz ove savjete pripremit ćete ručak za pamćenje!
Rižoto je jednostavno jelo, ali može biti suh i bezukusan. Da biste to izbjegli, zagrijte ulje i dodajte malo pirjanog luka. Rižu pržite na ulju da dobije staklastu boju, a potom dodajte dodatke po želji.
Za podlijevanje se koristite temeljcem. Ako nemate temeljac, možete ga zamijeniti i vodom. Izbjegavajte kocku za juhu.
Dok voda u loncu još nije dokraja isparila, dodajte kockice maslaca koje su stajale na sobnoj temperaturi, pa sve dobro promiješajte i sklonite s vatre.
Tako ćete dobiti kremastu teksturu rižota, a možete dodati i ribanac.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.