pixabay/RitaE

Ovim REVOLUCIONARNIM TRIKOM pripremit ćete NAJSOČNIJU PILETINU IKAD!

Autor: Dnevno

Pileće meso je lagano i vrlo ukusno, te se lako probavlja, a prepoznatljiva hrskava kora i nježno meso čine dobitnu kombinaciju.

Možemo ga poslužiti u uistinu raznim prilikama, od nedjeljnog ručka do svečanijih prigoda uz brojne maštovite priloge!

Čačkalice često koristimo u pripremi jela, ali malo tko zna kako su one upravo tajna sočne piletine. Slijedite ovaj jednostavan trik i imati ćete divno sočno pile!

Nakon što ste pripremili piletinu i spremate se staviti ju u pećnicu, izbodite pile čačkalicama, kao na fotografiji niže i dobit ćete preukusno sočno meso zbog čega će svi hvaliti vaše kulinarske sposobnosti!

Ništa jednostavnije! U slast!

 

 

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.