Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
Ovim REVOLUCIONARNIM TRIKOM pripremit ćete NAJSOČNIJU PILETINU IKAD!
Pileće meso je lagano i vrlo ukusno, te se lako probavlja, a prepoznatljiva hrskava kora i nježno meso čine dobitnu kombinaciju.
Možemo ga poslužiti u uistinu raznim prilikama, od nedjeljnog ručka do svečanijih prigoda uz brojne maštovite priloge!
Čačkalice često koristimo u pripremi jela, ali malo tko zna kako su one upravo tajna sočne piletine. Slijedite ovaj jednostavan trik i imati ćete divno sočno pile!
Nakon što ste pripremili piletinu i spremate se staviti ju u pećnicu, izbodite pile čačkalicama, kao na fotografiji niže i dobit ćete preukusno sočno meso zbog čega će svi hvaliti vaše kulinarske sposobnosti!
Ništa jednostavnije! U slast!
ZADNJE VIJESTI
Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle