Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Ovako se priprema savršen umak za roštilj: Meso je s njime stoput ukusnije!
Svi volimo roštilj, ali meso nije uvijek jednako ukusno.
Čak i ako ga ne pripremite kao pravi znalac, s ovim umakom postići ćete savršenstvo okusa.
Sastojci:
- 2 šalice kečapa
- 1 čaša vode
- 1/2 čaše jabučnog octa
- 5 žlica smeđeg šećera
- 5 žlica bijelog (kristal) šećera
- 1/2 žlice svježeg crnog papra
- 1/2 žlice češnjaka u prahu
- 1/2 žlice senfa
- 1 žlica limunova soka
- 1 žlica umaka Worcester
Priprema:
U posudi srednje veličine izmiješajte sve sastojke. Smjesu stavite na vreli kolut, a zatim smanjite vatru da se otopi.
Kuhajte na umjerenoj vatri uz često miješanje do sat vremena.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.