
PROLJEĆE JE PRAVO VRIJEME ZA JUHU S KOPRIVOM! Veoma je zdrava i pomaže u čišćenju organizma
Ovo je bogat i sočan kolač za sve prilike.
Sastojci:
Priprema:
Mmikserom umutite maslac sa šećerom u prahu.
Puding skuhajte u mlijeku, dodajte šećer pa ga ohladite.
Dodajte hladan puding u maslac i mutite mikserom da se dobije pjenasta krema.
Podijelite na dva dijela, te u jedan dio dodajte rastopljenu čokoladu.
Sok dobro ugrijte.
Svaki keks umočite u sok pa poredajte u uski pleh koji ste obložili prozirnom folijom.
Na keks stavite pola svijetle kreme, a preko nje stavite jagode. Ako su krupne, presijecite ih na polovice.
Preko jagoda stavite čokoladnu kremu pa jagode, zatim bijelu kremu pa jagode pa čokoladnu kremu i namočen keks.
PROLJEĆE JE PRAVO VRIJEME ZA JUHU S KOPRIVOM! Veoma je zdrava i pomaže u čišćenju organizma
KOLAČ OD SMOKAVA: Neobičan, ali slastan kolač koji se isplati isprobati
PALENTA S ČEŠNJAKOM: Zvijezdu hrvatske tradicijske kuhinje poslužite kao prilog ili glavno jelo!
RIŽA S BROKULOM: Sočno, zdravo i gotovo za tren! Ovo jelo je idealno za sportaše i ljude u pokretu