Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
NIKAD JEDNOSTAVNIJI UKUSNI KOLAČIĆI: Listići koji se tope u ustima
Sastojci:
2 žumanjka
1 žlica soli
snijeg od 2 bjelanjka
brašna po potrebi
Priprema:
Mijesiti tijesto da ne bude ni meko ni tvrdo, tanko razvaljati i izrezati na listiće, peći kratko na vrelom ulju dok ne porumeni. Nakon pečenja staviti na papirnati ručnik da popije višak masnoće pa pospite šećerom u prahu. I to je to, dobar vam tek!
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.