
PROLJEĆE JE PRAVO VRIJEME ZA JUHU S KOPRIVOM! Veoma je zdrava i pomaže u čišćenju organizma
Nije samo ukusna nego će izgledati prekrasno!
Sastojci:
Priprema:
Umutite šlag s mineralnom vodom. U posudi ostavite 2-3 žlice, a u ostatak dodajte mljeveni keks i dobro izjednačite.
Manji pleh obložite folijom pa na dno stavite pola kreme pa poredajte oprane cijele jagode, a preko jagoda ostatak kreme. Preko kreme poredajte keks koji možete malo provući kroz vruće mlijeko.
Prekrijte folijom i ostavite u hladnjaku ili zamrzivaču da se dobro ohladi.
Ohlađenu tortu izvrnite na pladanj pa na vrh dodajte ostatak šlaga. Možete malo naribati čokoladu i dodati nasjeckane jagode.
Ostavite još sat-dva da se ohladi… i… uživajte u fantastičnom ukusu.
PROLJEĆE JE PRAVO VRIJEME ZA JUHU S KOPRIVOM! Veoma je zdrava i pomaže u čišćenju organizma
KOLAČ OD SMOKAVA: Neobičan, ali slastan kolač koji se isplati isprobati
PALENTA S ČEŠNJAKOM: Zvijezdu hrvatske tradicijske kuhinje poslužite kao prilog ili glavno jelo!
RIŽA S BROKULOM: Sočno, zdravo i gotovo za tren! Ovo jelo je idealno za sportaše i ljude u pokretu