Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Morate probati: Recept za krumpire za kojima su svi poludjeli
S ovim receptom samo vam možemo poželjeti dobar tek
Za mnoge krumpir nije samo omiljeni prilog, već je bez njega gotovo nemoguće osmisliti obrok. Ljubitelji krumpira doći će na svoje s receptom kojega donosimo u nastavku.
Potrebno vam je:
Pet krumpira
Začini po ukusu
Ulje
Krumpir ogulite, operite i narežite na šnite srednje debljine. Posolite i stavite začine po ukusu, preporuka je da se u njih doda mljevena paprika te nekoliko kapi ulja. Sve to promješajte i sjedinite. Zatim dodajte kukuruzno brašno te ponovno promješajte i stavite na lim za pečenje. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 35 minuta.
Krumpir je gotov kad poprimi zlatnu boju.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava