Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
MEKANE I SOČNE: Ovo je tajna šnicli za prste polizati!
Sastojci:
500 g svinjskog mesa narezanog na šnicle
ulje
papar
sol
ružmarin
mljevena crvena paprika
1 žličica brašna
1 žličica krušnih mrvica
3 režnja češnjaka
Priprema:
Šnicle dobro izlupati, posoliti, popapriti i istrljati suhim začinima, Češnjak izgnječiti pa dodati malo ulja i premazati šnicle. Brašno i krušne mrvice izmešati s paprikom, pa šnicle s obje strane provući kroz mješavinu brašna i istapkati rukama. Tepsiju namazati uljem pa ih poslagati u nju. Preliti s oko 200 ml vode, poklopiti ili staviti foliju i peći u pećnici na 220 stupnjeva oko sat vremena, uz povremeno dodavanje vode. Nakon toga, uživajte i dobar vam tek, za prilog preporučamo krumpir!
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava