Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
KRUH BEZ BRAŠNA? Ispecite i navalite bez straha od debljanja!
Kilogrami koji se talože zbog ugljikohidrata u kruhu – sada su prošlost. Evo spasonosnog recepta za kruh bez brašna...
Sendviči, namazi na kruhu, čišćenje “saftnog” tanjura koricom kruha, sve to sada možete činiti bez grižnje savjesti. Kilogrami koji se talože zbog ugljikohidrata u kruhu – sada su prošlost.
Evo spasonosnog recepta za kruh bez brašna:
500 g svježeg sira (s manje masnoća)
250 g zobenih pahuljica
4 jaja
1 žlica sode bikarbone
2 žlice maslinovog ulja
malo soli
Priprema:
Pećnicu prvo stavite grijati na 170 stupnjeva. U posudu stavite sir, jaja i sol te dobro izmiješajte. Nakon toga dodajte zobene pahuljice i sodu bikarbonu i na kraju maslinovo ulje. Smjesu miješajte dok ne postane glatka, a pleh obložite papirom za pečenje pa ulijte dobivenu smjesu. Stavite peći kruh 30 – 40 minuta, ovisno o vašoj pećnici.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava