Facebook

KRUH BEZ BRAŠNA? Ispecite i navalite bez straha od debljanja!

Autor: S. V.

Kilogrami koji se talože zbog ugljikohidrata u kruhu – sada su prošlost. Evo spasonosnog recepta za kruh bez brašna...

Sendviči, namazi na kruhu, čišćenje “saftnog” tanjura koricom kruha, sve to sada možete činiti bez grižnje savjesti. Kilogrami koji se talože zbog ugljikohidrata u kruhu – sada su prošlost.

Evo spasonosnog recepta za kruh bez brašna:

500 g svježeg sira (s manje masnoća)

250 g zobenih pahuljica

4 jaja

1 žlica sode bikarbone

2 žlice maslinovog ulja




malo soli

Priprema: 

Pećnicu prvo stavite grijati na 170 stupnjeva. U posudu stavite sir, jaja i sol te dobro izmiješajte. Nakon toga dodajte zobene pahuljice i sodu bikarbonu i na kraju maslinovo ulje. Smjesu miješajte dok ne postane glatka, a pleh obložite papirom za pečenje pa ulijte dobivenu smjesu. Stavite peći kruh 30 – 40 minuta, ovisno o vašoj pećnici.




Autor:S. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.