Unsplash

Kada jednom probate piletinu na ovaj način samo ćete ju tako praviti

Autor: Iva Hanzen

Želite iznenaditi bolju polovicu estetski fascinantnim jelom, a opet nečim što je brzo i lako napraviti? Onda je ovo recept za vas.

Sastojci:

pileća prsa
sok od naranče
med
senf
maslac
vegeta
luk
krumpir, grašak, mlijeko, maslac i sol za zeleni pire

Unsplash

Priprema:

Pileća prsa pospite vegetom te namažite senfom i medom. Na tavu bacite maslac i luk, dinstajte luk te dodajte piletinu. Kada je spečena stavite je na tanjur i na istu tavu dodajte sok od naranče te kratko prokuhajte taj sok pa ga prelijte po piletini. Grašak i krumpir skuhajte. U krumpir dodajte sol, maslac i mlijeko te to sve fino zdrobite u pire. Grašak bacite u blender i kad je smiksan dobro ga promiješajte s pireom od krumpira i tako ćete dobiti predivan, ukusan zeleni pire.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.