Jednom kada pripremite piletinu na ovaj način, više je nikada nećete drugačije raditi | Dnevno.hr
screenshot / Ilustrativni prikaz

Jednom kada pripremite piletinu na ovaj način, više je nikada nećete drugačije raditi

Autor: dnevno.hr

Ideja za brzi ručak je tu

Sastojci

200 g mozzerelle
šaka bosiljka
sol
papar
češnjak u prahu
maslinovo ulje
2 rajčice
500 g pilećih prsa

Priprema

Pileća prsa prerežite tako da dobijete džep u koji ćete staviti punjenje. Posolite ih i dodajte češnjak u prahu. Mozzarellu i rajčicu izrežite na ploške. Piletinu napunite bosiljkom, mozzerellom i rajčicom. Protvan namastite maslinovim uljem i stavite u njega napunjena pileća prsa. Prelijte ih s još malo maslinova ulja. Stavite na vrh još mozzarelle i zapecite na 180 stupnjeva oko 25 minuta.

Izvor

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.