Pinterest

ISPECITE SAVRŠENO ‘JAJE NA OKO’! Ovo je trik koji morate znati

Autor: ZG/Dnevno.hr

Jaje na oko za mnoge je idealan doručak jer daje energiju za dnevne aktivnosti i osjećaj sitosti. No, ponekad dolazi do razlijevanja žumanjka. Trik je u vodi!

Zagrijte žlicu maslinova ulja u tavi, a onda pažljivo razbijte jaje i dolijte malo vode.

Poklopite tavu poklopcem i pustite da se peče minutu-dvije.

Tako će se jaje ravnomjerno ispeći, a žumanjak se neće razliti.

Osim toga, nećete štednjak uprskati uljem.

Podignite poklopac nakon 90 sekundi i provjerite je li bjelanjak dobro ispržen.

Ako jest, stavite jaje na tanjur i lagano prstom pritisnite žumanjak.

Od sada će svako vaše jaje na oko biti besprijekorno!

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.