Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
Donosimo savršen recetp za svima slasne zagrebačke pljeskavice!
Sastojci:
250 g mljevene svinjetine
750 g mljevene teletine
1 žlica ulja
1 glavica sitno narezanog luka
20 g soli
0,5 g papra
Priprema:
Sve sastojke pomiješajte zajedno i dobro ih zgnječite rukama, radite to toliko dugo dok smjesa ne počne prijanjati za ruke.
Nakon toga oblikute pljeskavice, ne predebelo kako bi ih bilo lakše ispeći i odmah potom ih stavljajte na roštilj ili tavu te pecite dok ne poprime lijepu tamnosmeđu boju.
Poslužite uz kajmak i uživajte!
ZADNJE VIJESTI
Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.