CHEF OPOMINJE: Pazite što radite! Pogrešno kuhate kobasice, OVAKO morate! | Dnevno.hr
pexečs

CHEF OPOMINJE: Pazite što radite! Pogrešno kuhate kobasice, OVAKO morate!

Autor: A. P.

Važno je pripaziti na ključnu stvar bilo da ih se kuha, prži ili peče na roštilju

Mnogi prilikom priprema kobasica griješe, tvrdi chef i kulinarski bloger Martin King, poznat pod imenom The Why Chef. Važno je pripaziti na ključnu stvar bilo da ih se kuha, prži ili peče na roštilju.

Chef navodi da umjesto da ih se kuha ili peče na visokoj temperaturi, polako bi se trebale zagrijavati kobasice.  Savršene kobasice prema Kingu, trebale bi se kuhati najmanje 30 minuta.

“Dulje kuhanje na manjoj temperaturi dovoljno će ih skuhati, a opet će se omogućiti da se masnoća otopi i karamelizira”, ističe King.  Također, prema Kingovoj preporuci, kobasice bi se trebalo pripremati u tavi s maslacem.

Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.