Bosanska razljevuša: Jeste li ikada kušali ovo urnebesno dobro jelo? | Dnevno.hr
11.04.2016., Bjelovar - Domace strudle, strukli, gibanica, savijaca. Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Bosanska razljevuša: Jeste li ikada kušali ovo urnebesno dobro jelo?

Autor: dnevno.hr

Ručak spreman za tren.

Lagano, jeftino, a uz to i povoljno jelo oduševit će vas ponajviše stoga što je za pripremu potrebno 15-ak minuta.

Potrebno vam je:

1 tivkica

Pola litre jogurta, kiselog ili svježeg mlijeka

3 velike žlice bijelog brašna

3 velike žlice kukuruznog brašna

Prašak za pecivo

2 jaja

2 velike žlice ulja

Sol

Narežite tikvicu na sitne komade, posolite i ostavite po strani. U drugoj zdjeli promiješajte ostale sastojke dok se dobro ne sjedine. Zatim dodajte ocjeđenu tikvicu. Smjesu opet dobro promiješajte i istresite na lim za pečenje kojega ste prethodno nauljili. Pecite u pećnici na 200 stupnjeva oko pola sata.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.