Foto: Instagram

KRUŠKA IZGUBIO 36 KILOGRAMA U OSAM MJESECI: Nećete vjerovati kako danas izgleda pjevač grupe Latino!

Autor: Š. P.

“Bolesti su me, na bizaran način – izliječile”, priznao je za RTL-ov “Exkluziv” Željko Krušlin Kruška, frontman grupe Latino koji je pred kamerama premijerno predstavio svoju nevjerojatnu transformaciju. U osam mjeseci smršavio je – 36 kilograma.

“Pješačim po šest, sedam kilometara dnevno… Obroke sam, ne da sam prepolovio nego sam sveo na trećinu i sasvim mi je dovoljno, alkohol sam izbacio, gotovo izbacio iz konzumacije. Tu i tamo popijem čašu crnog vina”, ispričao je autor hitova “Divno je biti nekome nešto” i “Smotala si me oko malog prsta”.

Foto: RTL

Nakon što je prebolio koronu, doznao je da boluje od dijabetesa i potpuno promijenio životne navike. Upitan o tome počinje li možda manekensku karijeru, Kruška se našalio: “Još ne, ali nadam se da će ponude pljuštati sa svih strana!”.

Foto: RTL

Ovih dana Kruška predstavlja novi spot kojeg je osmislila njegova kći Edita, inače studentica u Istanbulu. “Imala je trostruku ulogu, ona je glumica, snimateljica i scenaristica cijelog spota. Meni se ta ideja učinila odlična, ne zato što je originalna, nego zato što Edita ima oko za detalje”, ispričao je ponosni otac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željko Krušlin Kruška (@zeljkokruslinkruska)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.