KREMASTI KOLAČ S BRESKVAMA NA ŽLICE! Osvježenje u tren oka: Uživajte u neodoljivom okusu

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Ukusan kremasti kolač s breskavama pripremite uz nekoliko jednostavnih koraka i uživajte u neodoljivom osvježenju1

Sastojci:

Za biskvit:
6 jaja
6 žlica šećera
6 žlica brašna
1 prašak za pecivo
Za kremu:
1 l mlijeka
3 pudinga od vanilije
10 žlica šećera


3 kisela vrhnja
kompot od bresaka ili marelica
500 ml slatkog vrhnja

Priprema:

Pripremite biskvit: izmutite jaja sa šećerom pa dodajte brašno s praškom za pecivo. Pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva. Izvadite biskvit iz pećnice i odmah ga zalijte sokom iz kompota te posložite breskve narezane na četvrtine ili polovice. Pripremite kremu. Skuhajte puding sa šećerom i odmah dodajte vrhnje. Dobro izmiješajte i odmah izlijte preko biskvita. Dobro ohladite i premažite umućenim slatkim vrhnjem.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.