Foto: Screenshot/HRT

KREĆE SUPERPOTJERA! Jedan lovac prvi put pred kamerama: Spektakl HRT-a na svom Prvom programu

Autor: I.G.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas kreće s emitiranjem novog kviza na svom Prvom programu, pod nazivom Superpotjera, što će zasigurno obradovati sve ljubitelje televizijskih kvizova. Novi kviz je režirao Danko Volarić, a urednik je Igor Grković, dok će voditeljsku palicu preuzeti Joško Lokas.

“U Superpotjeri je prvi put petero lovaca okupljeno u supertim. Samouvjereni do neba, svih petero rade kao jedan. Spremni su upustiti se u bitku sa svima koji dolaze. Stvorili su jedan od najmoćnijih kvizaških timova na planetu pa se postavlja pitanje: Tko ima sve što je potrebno da bi pobijedio lovce?” stoji u najavi na HRT-ovim stranicama.

Superpotjera je hrvatska inačica popularnog britanskog kviza Beat the Chasers, u kojem se natjecatelj prvo mora suočiti s pitanjima s višestrukim izborom kako bi osigurao potencijalni novčani iznos u samostalnoj igri. Ako uspije osigurati određeni novčani iznos tijekom samostalne igre, nastavlja se s natjecanjem protiv dva, tri, četiri ili svih pet lovaca.

Foto: Screenshot/HRT

U prvoj sezoni Superpotjere, lovci su Sven Marcelić, Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa i Dean Kotiga. Morana, Krešo, Mladen i Dean. Oni su već poznati ljubiteljima kviza, posebice po svom sudjelovanju u popularnoj emisiji Potjeri, koja se emitira na HRT-u svakog dana od ponedjeljka do petka.

Sven Marcelić je novi u ekipi lovaca, a privukao je pozornost hrvatske javnosti prošle jeseni kad je srušio rekord u Potjeri. Sven je točno odgovorio na 22 pitanja i kući odnio 115 tisuća kuna, što je bilo nevjerojatno postignuće. Nakon svoje spektakularne pobjede u Potjeri, Sven je rekao da ne planira biti lovac u novom kvizu, no očito se predomislio.

Snimanje Superpotjere je započelo na Dan žena, a objavljene su i fotografije koje prikazuju kako izgleda studio novoga kviza. Očekuje se veliki interes publike za ovaj novi kviz, koji je već privukao pažnju hrvatske javnosti.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.