Instagram

‘Kraljica Balkana’ Severina pokazala kako svaka prava Hrvatica treba izgledati! ‘Lijep model za hercegovački kamen’, napisali joj!

Autor: Iva Hanzen

Iako Severina izgleda famozno kad se skine, opet je dokazala da izgleda senzacionalno u čemu god da se pojavi, pa čak i kada ne istakne svoje glavne adute, guzu i grudi. Tako je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini koja neodoljivo podsjeća na narodnu nošnju pa slobodno možemo zaključiti da izgleda poput prave Hrvatice.

Instagram

Sevkini obožavatelji složili su se da ova haljina izgleda poput narodne nošnje, a mnoge su Hrvatice odmah postavile pitanje gdje mogu kupiti takav odjevni predmet te su je svi jednoglasno prozvali kraljicom Balkana. “Lijep model za hercegovački kamen”, dodao je jedan obožavatelj, a mnogi su se osvrnuli i na to da pjevačica nikad nije izgledala mlađe. “Mladolika… sindrom vječne djevojčice”, “Ko tinejdžerka”, “Ženče, pa Ti sve mlađa !?” i “Seve moja, ti si ko crno vino”, pisali su joj.

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.