‘Kraljevska zaštita’: Kondomi s fotografijama princa Williama i njegove Kate

Autor: hina

U britanskoj javnosti proizvod je ocijenjen "neukusnim". Pakiranje, u kutiji purpurne i zlatne boje, sadrži tri kondoma i prodaje se za pet funta (42 kune).

U poplavi prigodnih proizvoda povodom predstojećeg vjenčanja britanskog princa Williama i Kate Middleton, na tržištu su toj zemlji pojavili su se i “njihovi” kondomi.

Tvrtka “Crown Jewels Condoms” na tržište je izbacila posebno prigodno pakiranje kondoma s fotografijom Williama i Kate kako se zavodljivo gledaju u oči i sa sloganom “lezite i mislite na Englesku”. U promotivnom materijalu navodi se kako je “vođenje ljubavi nezaboravan događaj, baš kao i kraljevsko vjenčanje”.

U britanskoj javnosti proizvod je ocijenjen “neukusnim”. Pakiranje, u kutiji purpurne i zlatne boje, sadrži tri kondoma i prodaje se za pet funta (42 kune).

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.