Photo: Borna Filic/PIXSELL

KRAJ SEVERININOG BRAKA? Pjevačica se želi sudski razvesti od Igora. On je moli da razmisli o svemu!

Autor: I.Br.

Ljubav između Severine i Igora našla se, sudeći po posljednjim medijskim napisima, na tankom ledu. Naime, srpski Kurir piše da se hrvatska pjevačica odlučila sudski razvesti od svog supruga Igora Kojića (32). Kurir navodi kako je već kontaktirala svog odvjetnika te mu kazala da službeno želi okončati njihov brak.

Srpski mediji već neko vrijeme pišu da Severina i Igor ne uspijevaju izgladiti narušene odnose. Ponkead komuniciraju preko telefona, no njihovi se razgovori svode na to da Igor uvjerava Severinu da ostanu zajedno te da još jednom razmisli o svemu. No Severina ne popušta te je odbila Igorovu želju da prije mjesec dana doputuje k njoj u Zagreb kako bi o svemu razgovarali.

Svađa koja je kumovala narušenim odnosima jest ona koja se za vrijeme epidemije koronavirusa dogodila u Beogradu, kada je Severina boravila tamo, a u tu su svađu umiješani i Igorovi roditelji, Dragan Kojić Keba i Olja Kojić.

Dok je Igor u Beogradu s ocem i majkom, njegova još uvijek zakonita supruga polako se vraća koncertima. Ponovno surađuje sa starim menadžerom Tomicom Petrovićem.

Kate Middleton nikad neće biti kraljica! To joj je strogo zabranjeno, ali ovih dana svejedno ima razlog za slavlje!

 




Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.