Foto: Instagram

Kraj mlade ljubavi! Tara Thaller razvodi se nakon manje od dvije godina braka: ‘Pokušali smo spasiti brak, ali…’

Autor: Dnevno.hr/ N.K.

Bosanski glumac Faris Pinjo i glumica i pjevačica Tara Thaller, razvode se nakon manje od dvije godine braka. Podsjetimo, mladi par se u tajnosti vjenčao u prosincu 2021. godine u krugu obitelji i bliskih prijatelja u Matičnom uredu Medveščak u Zagrebu. Tara i Faris upoznali su se na sarajevskoj Akademiji dramskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege.

Vijest o razvodu Faris je to ekskluzivno potvrdio za Večernji list.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

”Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci, naprosto su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema i oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i sigurna sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je naprosto došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem”, rekao je mladi glumac.




Inače, Tara je javnosti postala poznata nakon uloge u HBO-ovoj seriji ‘Uspjeh’ i seriji ‘Pogrešan čovjek’. Pamtimo je i kao pobjednicu showa ‘Zvijezde pjevaju’, a nedvno je sudjelovala i u showu ‘Ples sa zvijezdama’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Njen uskoro bivši suprug sada se sprema za nastup na Splitskom festivalu s pjesmom ‘Za nju’, a priznao je kako je riječ o skladbi koja je svojedobno bila presudna za ljubavnu priču njega i zagrebačke glumice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Faris Pinjo (@fankerinho)

Naime, Faris je pjesmu izveo u zajedničkom društvu, a Tari se jako svidjela, no kada ju nije uspjela naći na You Tubeu, nazvala ga je i pitala odakle je ta pjesma. Čuli su se i on joj je rekao da je upravo on autor skladbe koja je se toliko dojmila, a govori o mladiću koji traži iskrenu ljubav. Njihova međusobna druženja tada su prerasla u nešto više.

Podsjetimo, nekoliko dana prije nego što se saznalo za razvod, lijepa glumica napravila je tipičan ženski potez – skratila je kosu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

”Ošišala sam kosu kao da režem negativnu energiju”, napisala je Tara ispod fotografije.

Autor:Dnevno.hr/ N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.