Foto: Instagram

‘KOŽA MI JE PUKLA, BILO JE ODVRATNO!’ Atraktivna Veronika objavom zgrozila svoje pratitelje: ‘Odmah sam osjetila toplu tekućinu po licu’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Estetske operacije su vrlo popularne u svijetu, a sve se više mladih dama odlučuje na zahvat “mačje oči“. Jednoj je influencerici, atraktivnoj Veroniki, operacija pošla po zlu, o čemu je obavijestila svoje pratitelje na svom TikTok profilu.

“Bili smo u avionu, sve je bilo hladno, otišli smo spavati jer smo putovali od 2:00 ujutro, a ja sam se probudila osjećajući jake bolove. Sve me jako boljelo. Ustala sam, otišla do WC-a i čula pucanje i srce mi je ubrzano kucalo”, započela je u objavi te nastavila opisivati užas koji ju je snašao. Kako tvrdi, njezin je kirurg zahvat obavio u velikoj žurbi, pa joj nije naglasio kako nakon reza na kapku, rezanja tetive i zatezanja u podignuti položaj, mora imati lječničku potvrdu za ukrcaj na avion.

Veronika je u zavojima krenula na svoje kobno putovanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Weronika (@polish.99)




‘Bilo je iskreno odvratno’

U jednom trenutku su ona i njezin dečko čuli glasno pucanje. “Rez koji je pukao je iza mog uha i zapravo je pukao prilično glasno”, rekla je i dodala: “Odmah nakon toga počinjem osjećati kako mi topla tekućina curi niz vrat.” Bila je uvjerena da je to krv.

Foto: Instagram

Tekućina koja je trebala izaći drenom, zadržala se i uzrokovala kidanje šavova: “Kada je pukao šav, sva tekućina iscurila je odjednom.”




Uvjerena kako i pritisak koji nastaje u avionu ima svoju ulogu u tome, ipak je dodala da će tražiti procjenu štete kod svog kirurga. Kao dokaz, odlučila je zadržati sve zavoje i maramice kojima je u bolovima natapala tekućinu koja se slijevala po njezinom licu. “Strašno me boljelo do kraja leta. Bilo je tako vruće i sva ta tekućina tekla je u maramice. Bilo je iskreno odvratno.”

Na društvenim mrežama mnogi su se zgrozili nad njenom pričom. “Za ispovraćat se”, “Ovo izaziva mučninu”, neki su od komentara.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.