Foto: Vojko Basic / CROPIX, Ilustracija

‘KONAČNO JE STIGLA PRVA ZIMA’: U ‘Dobro jutro, Hrvatska’ gotovo pet minuta emitiran prilog koji je zbunio gledatelje

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U srijedu u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” dogodila se nezgoda, koja nije mogla proći nezapaženo. Naime, gotovo pet minuta emitirane su vijesti prema kojima su neki mogli zaključiti da je dijelove zemlje zameo snijeg i paralizirao promet.

“Konačno je stigla prava zima, ali su snijeg i orkanska bura u Lici i Gorskom kotaru paralizirali promet”, riječi su kojima je započeo prvi prilog u vijestima, a pratile su ih snimke obilnog snijega na cestama i savjeti HAK-a za sigurnu vožnju u takvim uvjetima.

Sve je trajalo oko četiri i pol minute, nakon čega je program prekinut, a na ekranu se pojavila slika Bola na Braču te potom i drugih obalnih prizora, prenio je Telegram.

Gledateljima se nakon emitiranja krivih vijesti obratio voditelj Davor Meštrović.

“Poštovani gledatelji, iz našeg informativnog servisa kolege nas obavještavaju da je došlo do nekog problema s Vijestima, tako da nismo vidjeli današnje vijesti. Radimo na tome. Vidimo se u Vijestima, što se informativnog programa tiče, u osam sati”, rekao je Meštrović.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.