Foto: Anze Baranic / CROPIX

Komičarka nakon potresa u Zagrebu ostala bez krova nad glavom: ‘Nemamo više gdje živjeti’

Autor: Dnevno

Komičarka Marina Orsag koju trenutno gledamo u zabavnom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ javila se nakon jutrošnjeg potresa koji je pogodio Zagreb.

Na svom Facebook profillu otkrila je kako je ostala bez krova nad glavm.

”Za sve koji/e brinu… dobro smo i ja i Zvonko. Nemamo više gdje za živjeti, al i to će se riješiti. Stay positive and away from people!!- napisala je Marina i zamolila sve da ju trenutno ne zovu. – Javit ću se. Dobro sam, al sam još u šoku i neda mi se ponavljat jednu te istu priču. Kad dođem sebi, javim se. Trenutno idem odspavat malo u autu, pa kad prođe ovo sve idem vidjet jel se šta da spasiti iz stana. Hvala vam svima na brizi” poručila je Orsag u prvoj objavi, a kasnije je dodala i drugu.

”Ljudi, ak vas itko sad kuži, ja vas kužim, strah koji sam proživjela i činjenica da se više ne mogu vratiti doma je užasna. Ali ipak NE DRUŽITE SE I DRŽITE RAZMAK DOK STE VANI!!
Edit post: Ekipo nemojte me zvat pliz. Javit ću se. Dobro sam, al sam još u šoku i neda mi se ponavljat jednu te istu priču. Kad dođem sebi, javim se. Trenutno idem odspavat malo u autu, pa kad prođe ovo sve idem vidjet jel se šta da spasiti iz stana. Hvala vam svima na brizi.”,napisala je Orsag.

Najjači potres u skoro 150 posljednjih godina, magnitude 5.3 po Richteru jutros je oko 6:23 zatresao Zagreb. Nakon pola sata dogodio se i drugi, nakon čega se još u nekoliko navrata osjetilo podrhtavanje.

Snažan potres izazvao je golemu materijalnu štetu na brojnim zgradama i kućama, pogotovo u samom centru grada.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.