Foto: Guliver

KOMIČAR NAPOKON PROGOVORIO O NAJPOZNATIJEM ŠAMARU! Našalio se na svoj račun: ‘Vratila mi se većinu sluha’

Autor: Dnevno.hr/A.F.

Komičar Chris Rock napokon je progovorio o šamaru koji mu je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara opalio glumac Will Smith.

Tijekom stand up nastupa u četvrtak u londonskom Royal Albert Hallu, 57-godišnji komičar kratko se našalio o posljedicama Smithovog šamara na dodjeli Oscara u ožujku.

“U redu sam, ako se itko pitao”, rekao je Rock, prema britanskom izdanju The Telegraph. “Vratila mi se većinu sluha”, našalio se Rock.

“Ne očekujte da ću pričati o bikovima—“, također je rekao, prenosi The Telegraph. “Pričat ću o tome kad-tad… na Netflixu. Vaše karte su bile skupe, ali ne tako skupe”, navodno se našalio Rock.

Našalio se na račun njegove supruge

Podsjetimo, Will Smith bio je nominiran za ulogu u filmu “Kralj Richard”, a dodjelu je pratio sa suprugom Jadom Pinkett Smith. Na pozornici se pojavio Chris Rock, a prije nego što je najavio kategoriju najboljeg dokumentarnog filma, odlučio je ‘nabaciti’ pokoju šalu.

“Jada, volim te. GI Jane, drugi nastavak, jedva čekam pogledati ga”, rekao je Rock, referirajući se na Jadinu ćelavu glavu. Popularnu ‘GI Jane’ svojedobno je utjelovila Demi Moore te se za ulogu obrijala na ćelavo.

Jade Pinkett Smith boluje od alopecije

Jada Pinkett Smith boluje od alopecije, o čemu je mnogo puta i javno govorila. Nakon što je čula šalu na svoj račun, Jada je pogledala u supruga Willa i zakolutala očima. On se, pak, ustao iz svog sjedala, pojurio na pozornicu i pred svima udario Rocka.




“Ovo je jedan od najčudnijih trenutaka u povijesti televizije”, rekao je Rock. Nakon što se vratio na svoje mjesto, Will Smith se zaderao pred svima: “Izbaci ime moje supruge iz svojih je**nih usta!”. Rock je bio toliko šokiran incidentom da je jedva dovršio predstavljanje nominiranih u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma.

Autor:Dnevno.hr/A.F.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.