Kolumbijski model tražen je zbog krijumčarenja droge

Autor: dnevno.hr

Sanclemente je 2005. godine napustila Kolumbiju i zaputila se u Mexico kako bi izgradila karijeru uspješnog modela te se okušala kao TV glumica. Pretpostavlja se da se u tom gradu povezala s podzemnim kartelom i započela trgovinu drogom.

Angie Sanclemente, kolumbijski model, od objekta požude postala je jedna od najtraženijih zločinaca Južne Amerike. Vlasti u Argentini sumnjaju da je Kolumbijka bila glavni rukovoditelj internacionalne operacije u kojoj su modele iskorištavali kao ‘tekliće’ koji su prenosili kokain iz zračne luke u Beuenos Airesu.

Do sada je u istrazi ispitano šest ljudi, četiri muškarca i jedna žena, među kojim je bila i 21-godišnjakinja poznata kao ‘Maria’, uhićena u pokušaju krijumčarenja 55 kilograma kokaina.

Neki od uhićenika naveli su Sacramente i njenog dečka, argentinskog modela, kao glavne vođe krijumčarske operacije.

Sacramente je putem facebook poruke CNN-u, obacila bilo kakvu upletenost u slučaj, poručujući kako je vrlo tužna i zgrožena lažnim informacijama koje mogu uništiti nevinu osobu.

Nestala bez traga
Mješavina kokaina i vode

Guillermo Tisconia, odvjetnik kojeg je unajmila Angienina majka, rekao je da ona dosada još nije stupila u kontakt sa svojom kćeri, iako misli da se još uvijek nalazi u Argentini.

Bivši manekenkin dečko DJ Ludwing Hernandez, koji živi u njezinom rodnom gradu Barranquilli, uspio je preko zajedničkog prijatelja doznati kako se model panično boji uhićenja i boravka u zatvoru. Poglavito je zabrinuta za svoj život, jer smatra da bi, zbog svoje ljepote i ženske krhosti, mogla lako biti žrtvom seksualnih kao i drugih fizičkih i psihičkih zlostavljanja.
Svjedoci koji žive u blizi apartmana u kojem je živjela Sanclementina majka, Yaneth Valencia, kažu da je napustila svoje unajmljeno boravište prije dva tjedna, nedugo nakon što je izdana internacionalna tjeralica za njezinom kćerkom. Jedan od njih komentirao je i Yanethin apartman koji košta 75 dolara na mjesec, navodeći kako je živjela skromnim stilom koji nimalo ne priliči majci krijumčara drogom.

Svrgnuta s trona

Anngie Sanclemente se kao dvadesetogodišnjakinja pojavila na naslovnicama svih modnih časopisa 2000. godine. Nakon što je pobijedila na kolumbijskom prestižnom natjecanju ljepote ‘Kraljica Kave’, suci su joj samo nakon dva dana oduzeli krunu jer su saznali da je, suprotno pravilima natjecanja, bila udana. Angie je u braku biznismenom iz Barranquille, koji joj je i platio studij novinarstva, bila samo tri mjeseca. Novac za školarinu naposlijetku je potrošila na plastičnu operaciju grudi odustavši od školovanja samo nakon tri mjeseca.

Sanclemente je 2005. godine napustila Kolumbiju i zaputila se u Mexico kako bi izgradila karijeru uspješnog modela te se okušala kao TV glumica. Pretpostavlja se da se u tom gradu povezala s podzemnim kartelom i tako započela trgovinu drogom.

– Angie je podizala prašinu gdje god bi se pojavila. Muškarci i žene bi je zabezeknuto gledali gdje god bi prošla.- opisuju prijatelji kraljicu kokaina nekad znanu i kao kraljicu kave.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.