Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

KOLINDA RAZLJUTILA JADRANKU KOSOR! ‘Lijepo, državničko ponašanje u Katru’, Milanović usred bitke dviju dama: Dobila lekciju bivše premijerke

Autor: Dnevno.hr

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u četvrtak ujutro je prokomentirala dolazak njezinog nasljednika Zorana Milanovića u Katar na utakmicu s Belgijom.

“Imam još jedan dres iz Rusije koji je prljav, pošprican je pjenušcem pa ako bude htio”, kazala je bivša predsjednica.

Nekadašnjoj premijerki Jadranki Kosor očigledno nije dobro sjela ta njezina izjava te ju je prokomentirala na Twitteru.

“Veli KGK u Katru da još ima dres iz Rusije koji je prljav i pošprican šampanjcem pa da bi ga mogla dati nasljedniku ZM. Ako zaželi. Lijepo, državnički”, poručila je Kosor, da bi se onda naklonila po mnogima najboljem hrvatskom igraču na ovom turniru.







 

Gvardiol se javio također nakon utakmice.

“S obzirom na to kako je izgledala utakmica moramo biti zadovoljni remijem”, komentirao je Gvardiol.

“Možda smo mogli postići pogodak i tako lakše dočekati završnicu utakmice. No, imala je i Belgija dosta prilika, stisnuli su nas na kraju. Iskreno rečeno, kako je sve izgledalo moramo biti zadovoljni ovakvim rezultatom. Lukaku? Ma, ranije sam govorio, ako smo kompaktni i kada djelujemo kako jedno sve je lakše“, izjavio je Gvardiol.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.