Foto: Tom Dubravec / CROPIX

KOLINDA PONOVNO HIT: U muškoj košulji od 13 tisuća kuna odala počast velikom zaljubljeniku u Hrvatsku i Vatrene

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ne prestaje oduševljavati svojim modno-navijačkim kombinacijama. Nakon nošnje, Kolinda je ponovno uspjela privući pozornost na utakmici Brazila i Švicarske.

Kolinda se pojavila u košulji Louis Vuitton s crvenim i bijelim kvadratićima koja se može pronaći po cijenama od 9 do 13 tisuća kuna, a rađena je u muškim veličinima-

Na svom je Instagram profilu biva predsjednica je otkrila i pravi razlog zašto je odabrala model Louis Vuitton Giant Damier iz prošlogodišnje kolekcije.

“U spomen na legendarnog dizajnera Virgila Abloha, velikog zaljubljenika u Hrvatsku i Vatrene, koji je preminuo točno na današnji dan prije godinu dana, nosila sam njegovu košulju, nadahnutu hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu”, napisala je Grabar-Kitarović na društvenoj mreži.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)




Bivša predsjednica mnoge je podsjetila na zanimljivo izdanje influencerice Deolane Bezerre, koju na Instagramu prati više od 15 milijuna ljudi. Ona se u svibnju ove godine fotografirala u Louis Vuitton bundi istog uzorka.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deolane Bezerra ⚖️ (@dra.deolanebezerra)

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.